Kinderhulpwerk Nederland

Ieder kind een toekomst

Wie is er online

We hebben 8 gasten en geen leden online

Gezellige bazaar voor Kinderhulpwerkprojecten in  de Maanstraat in Treebeek   affiche bazaar

Op zaterdag 18 augustus a.s. zal weer de jaarlijkse bazaar voor Kinderhulpwerkprojecten worden gehouden. De opbrengst zal ook dit jaar weer volledig bestemd worden voor projecten in Noord-India en Nepal. Een hapje en een drankje, verkoop van tweedehands spullen en boeken zullen de bazaar tot een waar tuinfeest maken. En dat allemaal voor een goed doel: hulp aan het levensonderhoud van kinderen in landen waar kinderen het hard nodig hebben. En liefst hulp die lang doorwerkt: bouw van scholen, weeshuizen, opbouw van nieuwe economie en noem maar op.

De  bazaar bij het gebouw van de Evangelische Gemeente Gods aan de Maanstraat 13 is open van 10-14 uur en gratis toegankelijk. Er zijn gezellige zitjes voor een hapje en een drankje. En uiteraard is er meer informatie over Kinderhulpwerk en ook over de projecten.

U bent hartelijk uitgenodigd eens rond te kijken en wie weet vindt u iets dat u aanspreekt. U kunt info vragen, enige video's bekijken over het KHW in India en Nepal. En bij een kopje koffie met gebak kunt u kennismaken met onze medewerkers en sponsorouders van kinderen in de derde wereld.

Verdere informatie ook op: www.kinderhulpwerk.nl of via tel.nr. 045-5232901 of 06-22435205..