Kinderhulpwerk Nederland

Ieder kind een toekomst

Wie is er online

We hebben 6 gasten en geen leden online

Projecten

Dehra Dun Public School

De Dehradun Public School (voorheen Matthias Born Instituut) bestaat sind eind 1997 en ligt in het kleine stadje Kandoli. De school is zeer geliefd in Kandoli en omstreken.

Dehradun Public School

 

Er is een team van zorgvuldig geselecteerd en vakkundig personeel aanwezig. Deze hardwerkende jonge mensen zijn de school zeer toegewijd. Dit uit zich onder meer in de zeer goede kwaliteit van onderwijs voor de kinderen. Tegenwoordig stijgt het aantal kinderen gestaag.

 

 

 

In de loop van de tijd werd de gemeenschap opmerkzaam op de positieve impact die de school had op de levens van hun kinderen en steeds meer families namen deel. Het vertrouwen van de gemeenschap in KHW groeide en zij verlangde dat de school zou worden opgewaardeerd.  dit resulteerde in de nieuwbouw in 1997. Tegenwoordig kan onderwijs worden gegeven op de school tot en met klas tien. DPS heeft een goed uitgerust computer lokaal en een goed gevulde, groeiende bibliotheek.

 

Bus Dehra Dun P.S.

 

De school is in het trotse bezit van drie bussen waarmee ook kinderen die veraf wonen kunnen worden opgehaald, dit zijn vaak kinderen waarvan de ouders grote waarde hechten aan goed onderwijs en die in staat zijn het schoolgeld te betalen. Hierdoor krijgt KHW wat meer speling om kinderen onder te brengen waarvan de ouders dringend ondersteuning nodig hebben.